Віза для власників нерухомості в Португалії

Власник нерухомості в Португалії та члени його сім’ї мають право отримати Шенгенську мультивізу на рік із правом проживання в Португалії до 90 днів на півроку, що складає 180 днів на рік. Кожен рік віза поновлюється без обмежень.

Перелік додаткових документів для отримання візи власнику нерухомості:

  • Оригінал або копія свідоцтва про реєстрацію нерухомості, що куплена в Португалії;
  • Довідка з місця роботи з вказівкою розміру заробітної платні з перекладом на португальську мову;
  • Копія свідоцтва про шлюб, якщо їде подружжя;
  • Копія пенсійного посвідчення для пенсіонерів;
  • Довідка від імені особи, що оплачує поїздку, для непрацюючих і пенсіонерів.

Загальний опис дій та перелік основних документів для отримання візи

stat24 -счетчик посещаемости сайта Топ100- Путеводители Реклама на сайті