Короткострокова віза для візиту до родичів або друзів

Перелік документів:

  • Заповнена та підписана анкета
  • Нотаріально засвідчене запрошення на португальській мові, в якому громадянин або резидент Португалії гарантує місце проживання, належне харчування та медичне обслуговування особи, яку запрошує, а також її повернення до України
  • Нотаріально засвідчена копія документа що встановлює особу, яка запрошує, а саме: Bilhete de Identidade, якщо запрошує громадянин Португалії, та Titulo de Residencia або Autorizacao de Permanencia, якщо запрошує громадянин України
  • Підтвердження існування помешкання в Португалії;
  • Підтвердження родинних зв’язків (свідоцтво про народження або шлюб) та його переклад на португальську мову
  • Підтвердження працевлаштування та фінансового стану особи, яка запрошує
  • Підтвердження бронювання квитків в обидва напрямки або інші документи щодо вашого маршруту й способу пересування під час поїздки
  • Страховий поліс, дійсний на території Португалії на весь час перебування (сума страхового покриття мінімум € 30 000)
  • Дійсний закордонний паспорт (має бути дійсним принаймні на 3 місяці довше, ніж тривалість запланованої подорожі) з копією всіх сторінок
  • Дійсний внутрішній паспорт з копією всіх сторінок
  • Дві кольорові фотокартки 3х4

Загальна інформація про короткострокову візу
Право на возз’єднання з членами сім’ї

stat24 -счетчик посещаемости сайта Топ100- Путеводители Реклама на сайті