Віза тимчасового перебування для проведення аматорської спортивної діяльності

Перелік документів:

  • Заповнена та підписана анкета;
  • Заява на ім’я консула про видачу візи тимчасового перебування з поясненням причин. Документ складається португальською мовою або додається переклад;
  • Оригінал контракту на роботу, підписаний двома сторонами;
  • Підтвердження наявності житла в Португалії (нотаріально засвідчена копія договору оренди або купівлі житла);
  • Нотаріально засвідчене запрошення від португальської асоціації або спортивного клубу що гарантує місце проживання, належне харчування та медичне обслуговування особи, яку запрошує, а також її повернення до України;
  • Довідка про відсутність судимостей (для осіб старше 16 років), яка повинна містить апостилі Міністерства юстиції України та Міністерства внутрішніх справ України, та її переклад на португальську мову;
  • Заява з проханням щодо перевірки відсутності судимостей у Португалії Службою у справах іноземців та кордонів (SEF) (стандартна форма що заповнюється португальською мовою для осіб старше 16 років);
  • Підтвердження бронювання квитків або інші документи щодо вашого маршруту й способу пересування під час поїздки;
  • Страховий поліс, дійсний на території Португалії на весь час перебування (сума страхового покриття мінімум € 30 000);
  • Дійсний закордонний паспорт (має бути дійсним принаймні на 3 місяці довше, ніж тривалість запланованої подорожі) з копією всіх сторінок;
  • Дійсний внутрішній паспорт з копією всіх сторінок;
  • Дві кольорові фотокартки 3х4.

Загальна інформація про візу тимчасового перебування

stat24 -счетчик посещаемости сайта Топ100- Путеводители Реклама на сайті