Короткострокова транзитна віза

Перелік документів:

  • Заповнена та підписана анкета;
  • Віза в країну призначення;
  • Підтвердження зайнятості та зарплатні заявника: довідка з місця роботи або навчання та її переклад на португальську мову;
  • Підтвердження бронювання готелю;
  • Підтвердження бронювання квитків в обидва напрямки або інші документи щодо вашого маршруту й способу пересування під час поїздки;
  • Страховий поліс, дійсний на території Португалії на весь час перебування (сума страхового покриття мінімум € 30 000);
  • Дійсний закордонний паспорт (має бути дійсним принаймні на 3 місяці довше, ніж тривалість запланованої подорожі) з копією всіх сторінок;
  • Дійсний внутрішній паспорт з копією всіх сторінок;
  • Дві кольорові фотокартки 3х4.

Загальна інформація про короткострокову візу

stat24 -счетчик посещаемости сайта Топ100- Путеводители Реклама на сайті